Zöldebb ásványvíz kerül a palackokba

A Coca-Cola HBC Magyarország a 28 országot átfogó és 594 millió fogyasztót kiszolgáló Hellenic Csoport tagja. A dunaharaszti székhelyű, Magyarországon két palackozó-üzemet működtető vállalat 1100 dolgozót foglalkoztat, teljes tevékenysége során pedig közel 13 000 embernek biztosít munkát.

A vállalat 2008 óta minden évben számot ad a fenntarthatóság terén tett erőfeszítéseiről és eredményeiről, mivel fontos számukra az átláthatóság, a bizalom és a megbízhatóság. A Coca-Cola HBC Magyarország több mint egy évtizede, fenntarthatósági törekvéseivel összhangban, különböző programok indításával sokat tesz azért, hogy felhívja a figyelmet a Duna értékeire, a vizes élőhelyek ökológiai állapotának jelentőségére és a vízminőség fontosságára. Emellett a cég elkötelezetten keresi azokat a lehetőségeket, amelyek fenntartható energiaforrásokra épülő megoldásokkal járulnak hozzá a zöldebb működéshez. A zalaszentgróti NaturAqua ásványvíz-palackozója például 100%-ban megújuló erőforrásokból származó elektromos áramot vásárol tevékenységéhez; valamint a kútvíz magas hőmérsékletére alapozva, immár 4 geotermikus energiával működő hőszivattyú üzemel. Mindezek az intézkedések jelentős mértékben hozzájárulnak a vállalat szén-dioxid lábnyomának csökkentéséhez.

Cégcsoport szinten 2016-ban harmadszorra kerültünk a Dow Jones fenntarthatósági ranglista élére italgyártó-vállalati kategóriában.

resize CC HBC Image 1600px Felfedezok

Coca-Cola HBC Magyarország

Zöldebb ásványvíz kerül a palackokba!
2330 Dunaharaszti, Némedi út 104. Tel.: (06-24) 500-500
Honlap: hu.coca-colahellenic.com

Kapcsolódó anyagok: Coca-Cola HBC Magyarország

banner 7PROBA eupolisz

banner fotopaly

banner arc 1

A megismerés kalandja!

Rendezvényünk a Facebookon

banner 2014 pedaloca