Tengerjáró – Royal Caribbean Cruises képviselet

A világnak ezer és ezer csábító arca van. A távoli partok és rejtett csodák felfedezésének egyik legkifinomultabb módja egy Royal Caribbean hajóút. A Royal Caribbean Cruises, a világ második legnagyobb hajótársasága három flottájának 39 hajója várja utasait, hogy elvigye őket a Föld leggyönyörűbb pontjaira. A három flotta, a Royal Caribbean International, a Celebrity Cruises és az Azamara Club Cruises óceánjárói három különböző stílust képviselnek, de közös céljuk, hogy az Ön hajós nyaralása egy életre szóló élmény legyen.

Az aktív pihenést kedveli, vagy a hajózás leginnovatívabb újdonságai vonzzák, vagy gyermekekkel utazik és fontos, hogy számukra is élmény legyen a nyaralás., akkor Önnek a Royal Caribbean International egyik hajóját ajánljuk.

Csendes pihenésre, világszínvonalú gasztronómiai élményekre, gondos odafigyelésre és személyre szabott parti programokra vágyik luxus környezetben, akkor az Ön flottája a Celebrity Cruises.

A butik hotelek hangulatára vágyik, olyan különleges úti célokat szeretne felfedezni, ahová a nagyobb óceánjárók méreteik miatt nem jutnak el, több időt szeretne tölteni egy-egy kikötőben, szeretné kihasználni az all inclusive szolgáltatás minden előnyét, s mindezt luxus színvonalon, akkor válasszon egyet az Azamara Club Cruises hajóútjai közül.

royal hajo

Tengerjáró – Royal Caribbean Cruises képviselet

Ahol a rendkívüli dolgok történnek! Honlap: www.rccl.hu

Kapcsolódó anyagok: Tengerjáró – Royal Caribbean Cruises képviselet

banner 7PROBA eupolisz

banner fotopaly

banner arc 1

A megismerés kalandja!

Rendezvényünk a Facebookon

banner 2014 pedaloca