OzoneTv

7 éves az OzoneNetwork! Ha már tavasz, akkor újjászületés. Az OzoneNetwork tévé éretté válását egy teljesen megújult arculattal ünnepeljük, hogy a klasszikust a tradíciókkal, az új külsőt a jól bevált, megbízható tartalommal sugározhassuk a jövőben is. Ha ügyelsz az ökológiai lábnyomodra, vagy folyamatosan tanulsz a környezetedről, hogy élhess és élni hagyj, FEDEZD FEL az OzoneTv „zöld” szemléletet népszerűsítő műsorait, és ejtőzz bolygónk csodálatos tájait bemutató filmjeivel.

Ozone tv – A környezeted barátja!

2017 májusától a piaci elvárásokhoz és a nézőink igényeihez igazodva frissítjük, modernizáljuk televíziós csatornáinkat és kínálatunkat. Az arculat- és műsorbeli változtatásokkal még inkább közösségi televíziózásra törekszünk, és igyekszünk együtt fejlődni közönségünkkel. Kínálatunkban a legnépszerűbb saját gyártású és vásárolt tartalmakat benntartjuk, de új műsorokkal is színesedünk, és ezek promóciója minden eddiginél intenzívebb támogatást kap anyacégünk, a New Wave Media Group Zrt. cégcsoport portfóliójának köszönhetően.

Lássuk pontosabban, mi is változik: Májustól az OzoneNetwork, OzoneTv néven folytatja küldetését. Csatornánk arculata is változni fog, ám kitartóan maradunk a „zöld törekvések” mellett. Tudomány, technológia, ökoszisztéma, egészség és utazás témaköreinkkel továbbra is meg kívánjuk őrizni egyedi státuszunkat a televíziós piacon. Palettán tartjuk és tovább gyártjuk az OzoneUtazás, az Egyenlítő és a Hogyan készül? Megmutatjuk! című saját műsorainkat, amelyek kiemelkedő népszerűségnek örvendenek a világ dolgai és a zöld témák iránt érdeklődők köreiben.

OzoneTV resize

New Wave Media Group Zrt.

Ozone TV – Magyarország legnézettebb közösségi besorolású "zöld" televíziós csatornája
Cím: 1037, Budapest, Montevideo u. 9. Honlap: www.ozonetvmedia.hu

banner 7PROBA eupolisz

banner fotopaly

banner arc 1

A megismerés kalandja!

Rendezvényünk a Facebookon

banner 2014 pedaloca