7PRÓBA versenyszabályzat

7PRÓBA játékunkon pecséteket lehet gyűjteni kiállítóink által működtetett hétpróba helyszíneken. A feladatokat kiállítóink állítják össze és ellenőrzik! A feladatok a terepi kutatómunkával is kapcsolatos tudást és képességeket teszik próbára és különböző nehézségűek. A nehézségtől függően lehet 1, 2 vagy egyszerre akár 3 pecsétet is szerezni egy feladat megoldásával. A sorsoláson való részvételhez 7 pecsétet kell összegyűjteni a játékosoknak 7PRÓBA-útlevelükbe.

A  feladatok sikeres teljesítését és a 7 pecsét összegyűjtését követően a 7PRÓBA-útleveleket a bejárati FÖLDGÖMB INFORMÁCIÓS PULTNÁL kell leadni, amelyek ezt követően sorsoláson vesznek részt! A 7PRÓBA-útleveleket a rendezvény programfüzetében talája, amelyet szintén a FÖLDGÖMB INFORMÁCIÓS PULTNÁL kérhet.

A 13.00-ig leadott 7PRÓBA-útlevelek a 13.15-ös sorsoláson, a 18.05-ig leadott útlevelek a 18.20-kor kezdődő sorsoláson vesznek részt. 18.05 után leadott útlevelek már nem vesznek részt a játékban. A szerencsések – kiállítóink jóvoltából – értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak!

A sorsoláson csak a jelenlévő versenyzőknek adunk át díjat! Amennyiben a nyertes nincs jelen, a későbbiekben nem jogosult az ajándék átvételére! A sorsolási bizotság ilyen esetben rövid várakozás után új nyertest húz! A sorsoláson a 7PRÓBA útlevélen feltüntetett és leadott név és lakcím helyességét ellenőrizzük a nyertes személyi okmányai segítségével!

A játékban a szervezők és családtagjai kivételével bárki részt vehet, aki a összegyűjti a szükséges mennyiségű 7PRÓBA pecsétet és a megadott határidőig leadja a 7PRÓBA-útlevelét.

 

banner 7PROBA eupolisz

banner fotopaly

banner arc 1

A megismerés kalandja!

Rendezvényünk a Facebookon

banner 2014 pedaloca