FEDEZD FEL ÉS MUTASD MEG! – A Felfedezők Napja fotópályázata

A Földgömb magazin fotópályázatot hirdet a 2017. április 29-i Felfedezők Napján. Ismeretterjesztő fesztiválunk minden évben izgalmas pillanatokat tartogat a  résztvevők számára. A helyszín, az események, az emberek bőségesen kínálnak témát a fényképezéshez. Felfedezünk részleteket, vagy ámulatba ejt egy-egy pillanat, amit jó lenne megőrizni! Itt a lehetőség, mutasd meg, milyennek látod Te a fesztivált! Tetszik egy program, egy előadó vagy egy kiállítói helyszín? Fantasztikusnak találtál egy kiállított tárgyat vagy lenyűgöző volt az egyik 7Próba játék? Mutasd meg milyennek látod és nyerj akár egy fényképezőgépet!

Fotózd le és jelöld meg a Facebookon vagy Instagrammon #felfedezoknapja2017 hashtaggel! Pályázni csak a rendezvényen készült képekkel lehet!

Mi is az a hashtag? Ha a kulcsszó elé odateszed a kis kettős keresztet (#), így az kereshetővé válik! Ha feltöltöd a rendezvényen készített fotódat a Facebookra, alatta írd be a következőt: #felfedezoknapja2017  

A fotót állítsd nyilvánosan elérhetővé!

A  Földgömb magazin szerkesztősége a 3 legjobb fotót fogja díjazni! A zsűri elnöke Kálló Péter, fotográfus, számos rangos díj nyertese, A FÖLDGÖMB művészeti vezetője.

Díjak:

  • 1 díj: Canon PowerShot S200 fényképezőgép a Travel Channeltől
  • 2-3. díj: CEWE FOTÓKÖNYV kupon

A képeket a nap folyamán folyamatosan lehet feltölteni a Facebookra vagy Instagramra 17.00 óráig! A fotót állítsd nyilvánosan elérhetővé! Díjátadás: 18.00 órakor a Nagyszínpadon. Ha a nyertes a helyszínen nem jelentkezik, akkor a Facebookon is értesítjük nyereményéről!

slackline

A Földgömb magazin

A megismerés kalandja! – a Magyar Földrajzi Társaság ismeretterjesztő folyóirata
www.afoldgomb.hu ebolt.afoldgomb.hu

Kapcsolódó anyagok: A Földgömb magazin

banner 7PROBA eupolisz

banner fotopaly

banner arc 1

A megismerés kalandja!

Rendezvényünk a Facebookon

banner 2014 pedaloca